Welke schoenen voor het werk?

Als werkende moeder is het belangrijk om goed voor de dag te komen. Zeker wanneer je een representatieve functie hebt, is het van belang om aandacht te besteden aan je kleding en aan je schoenen. Veel vrouwen doen dat al: uit onderzoek is gebleken dat vrouwen in totaal één jaar van hun leven staan te twijfelen voor de kledingkast. Het uitkiezen van werkkleding kost een vrouw elke dag maar liefst zestien minuten.

Voor de meeste vrouwen zal het besteden van aandacht aan kleding en schoenen geen probleem zijn: de meeste vrouwen hebben tenslotte een voorliefde voor shoppen, en dan met name voor shoppen voor schoenen.

Een moeder die gek is op het kopen van schoenen, zal ook graag voor haar kind nieuwe schoenen kopen. Wanneer je als werkende moeder met je kind in de stad bent om schoenen voor hem of haar te kopen, is de kans groot dat je ook voor jezelf een paar nieuwe schoenen uitzoekt. Maar welke schoenen zijn nu het meest geschikt om te dragen tijdens het werk?

welke-schoenen-doe-ik-aan

Welke schoenen op kantoor?

Het meest geschikt voor op kantoor is een paar pumps die de tenen helemaal bedekken. Wanneer je direct uit je werk je kinderen van school of kinderdagverblijf moet halen, is het misschien praktischer om nette, platte schoenen te dragen. Van hot naar her rennen met een kind op je arm doe je tenslotte het liefst op gemakkelijke schoenen.

Schoenen van goede kwaliteit maken meer indruk op klanten en collega’s dan goedkope schoenen. Het is dus belangrijk dat je investeert in een paar goede damesschoenen. Ze zeggen ook wel is; ‘goedkoop is duurkoop’. Uiteindelijk gaat het nog altijd om de kwaliteit en niet de prijs, maar een goede investering geeft op de langere termijn meer plezier.

Tags: